fbpx

SERVICII OFERITE

DE CLINICA OCHIO

CLINICA DE
INVESTIGATII
Clinica OCHIO isi doreste sa ofere clientilor sai servicii complete de consult, investigatii si tratament oftalmologic. De aceea, la inceputul anului 2017 a fost deschisa o clinica ce acopera o gama larga de tratamente si investigatii. Parteneriatele construite pe parcursul a 13 ani de experienta, completeaza lista de servicii oferite clientilor nostri si ne ajuta sa ii sustinem in rezolvarea problemelor de vedere.

APARATURA

DE VARF

Pentru profesionistii vederii.
Clinica OCHIO se bazeaza pe ultimele tehnologii si este dotata cu aparatura Essilor si Zeiss complet computerizata. De la combina multifunctionala care investighează refractia, keratometria, topografia corneana, pupilometria si multe altele, pana la biomicroscop digital foto-video, aplano-tonometru pentru determinarea foarte precisa a tensiunii intraoculare, lensmetru digital automat si multe altele, toate aceste tehnologii sustin numeroasa noastra echipa de medici în diagnosticarea si tratamentul cat mai precis al afectiunilor ochilor.

ECHIPA

DE SPECIALISTI

Clinica OCHIO reprezinta mai mult decat un centru de investigatii oftalmologice. Clinica OCHIO este o institutie medicala ce are ca prioritate calitatea actului medical, si este sustinuta de o tehnologie de ultima generatie pentru a oferi servicii la cele mai inalte standarde. Toate aceste scopuri, nu ar putea fi atinse fara o echipa de medici foarte bine pregatiti, cu o vasta experienta și daruire în domeniul oftalmologiei si opticii medicale.

CONTACTEAZA-NE

Pentru orice intrebare sau nelamurire nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.